Παράδοση σε Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων, η νέα γενιά ταχυμεταφορών.

Έναντι του παραδοσιακού τρόπου παράδοσης μέσω κούριερ, παρέχουμε την επιλογή παραλαβής της παραγγελίας από Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων – ένα έξυπνο μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει στους πελάτες να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους εύκολα και γρήγορα.  

Ειδικότερα, ο πελάτης ακολουθεί την συνηθισμένη διαδικασία, όμως κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγει ως μέσο παράδοσης την επιλογή: “Παράδοση από Θυρίδα BoxNow” και στη συνέχεια το επιθυμητό Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων που τον εξυπηρετεί.  

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας ο καταναλωτής λαμβάνει SMS με πληροφορίες για την παραγγελία του και έναν Εξαψήφιο Κωδικό PIN. Όταν η παραγγελία παραδοθεί στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, ο πελάτης λαμβάνει ένα ακόμη SMS το οποίο τον πληροφορεί πως η παραγγελία του είναι έτοιμη για να τη συλλέξει.  

Στη συνέχεια, ο πελάτης καταχωρεί τον Κωδικό PIN στο πληκτρολόγιο του Αυτόματου Μηχανήματος Παραλαβής Δεμάτων, η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα και παραλαμβάνει την παραγγελία του.  

Το δέμα του μπορεί να παραμείνει στην θυρίδα για 48 ώρες. Ενώ κατόπιν αιτήματος, ο πελάτης μπορεί να παρατείνει διάρκεια για ακόμα 24 ώρες.