Courier Partners

Παράδοση μέσω BoxNow

Αναπτύσσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν ελευθερία και έλεγχο της διαδικασίας παράδοσης καθώς είναι διαθέσιμες στον πελάτη 24/7.

Γιατί να επιλέξεις τη Box Now?

Παρέχουμε ευκολία και ευελιξία, επιτρέποντας σου να παραλάβεις το δέμα σου οποιαδήποτε ώρα και στην τοποθεσία που προτιμάς. Οι υπηρεσίες παράδοσης μας είναι ταχύτατες, επιτρέποντάς σου να παραλάβεις το δέμα σου μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

map

Πάντα Δίπλα σου

review

Μακροχρόνια & σταθερή συνεργασία

profits

Αυξημένη ζήτηση των υπηρεσιών σας 

delivery

Επιπλέον Υπηρεσία

Ισχυρή επαγγελματική σχέση

Η συνεργασία μας θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και τα κοινά οφέλη. Ως αποτέλεσμα, η επιχειρηματική μας απόδοση θα είναι μεγαλύτερη από τους ανταγωνιστές μας. Είναι αυτονόητο ότι δύο εταιρείες που συνεργάζονται αποτελεσματικά είναι οι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία. Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε στις ανάγκες αποστολών της επιχείρησής σας. Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσoυμε!

Διευρύνετε τις υπηρεσίες σας

Προσθέστε μια ακόμη υπηρεσία παράδοσης για τους πελάτες σας.

Μια επιπλέον υπηρεσία παράδοσης για τους πελάτες σας

Συναργαστείτε μαζί μας και ενσωματώστε στις υπάρχουσες υπηρεσίες σας μια ακόμη! Στην περίπτωση που η προσπάθεια παράδοσης στο σπίτι είναι ανεπιτυχής, μπορείτε να μεταφέρετε το δέμα στο πλησιέστερο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων της BoxNow και ο πελάτης να το παραλάβει από εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πετύχετε λιγότερες χαμένες διαδρομές, εκ νέου αποστολές και σημαντικά λιγότερη απασχόληση του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών σας. Ως αποτέλεσμα, η ικανοποίηση των πελατών θα είναι υψηλότερη σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σας.

Συνεργάσου μαζί μας

John Papalos

Eshop Integration Manager

1

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

2

Ένας εκπρόσωπος της BoxNow θα επικοινωνήσει μαζί σου. 

3

Γίνε μέλος τους δικτύου της BoxNow!

Mε την υποβολή της φόρμας συναινείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων.

Περισσότερες Λεπτομέρειες

Να χτίσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι ένα έξυπνο μηχάνημα παραλαβής δεμάτων που επιτρέπει στους πελάτες να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους εύκολα και γρήγορα. Έναντι του παραδοσιακού τρόπου παράδοσης μέσω κούριερ, παρέχουμε την επιλογή παραλαβής της παραγγελίας από Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων. Ειδικότερα, ο πελάτης ακολουθεί την συνηθισμένη διαδικασία, όμως κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγει ως μέσο παράδοσης την επιλογή: “Παράδοση από Θυρίδα BoxNow” και στη συνέχεια επιλέγει το μηχάνημα στην τοποθεσία που τον εξυπηρετεί. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας ο καταναλωτής λαμβάνει SMS με πληροφορίες για την παραγγελία του και έναν Κωδικό PIN. Όταν η παραγγελία παραδοθεί στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, ο πελάτης λαμβάνει ένα ακόμη SMS το οποίο τον πληροφορεί πως η παραγγελία του είναι έτοιμη για να τη συλλέξει. Στη συνέχεια, πελάτης καταχωρεί τον Κωδικό PIN στο πληκτρολόγιο του Αυτόματου Μηχάνηματος Παραλαβής Δεμάτων, η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα και παραλαμβάνει την παραγγελία του. Ένα Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων αποτελείται από:

▫️ 42 Θυρίδες διαφορετικών διαστάσεων

▫️ 1 πληκτρολόγιο (στο οποίο ο πελάτης καταχωρεί τον Κωδικό PIN της παραγγελίας σου).

▫️ Πάνελ ηλιακής ενέργειας αφού τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων λειτουργούν με 100% ηλιακή ενέργεια.

Είμαστε πάντα στην ώρα μας! Σε κανέναν δεν αρέσουν οι καθυστερήσεις στην παράδοση όταν περιμένει με ανυπομονησία την παραγγελία του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα θέλαμε να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά από Δευτέρα έως Κυριακή μαζί με τη βοήθειά σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης.

Σας παρέχουμε μακροπρόθεσμη συνεργασία από την οποία μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την κερδοφορία σας. Μέσω της παραπάνω υπηρεσίας που σας προσφέρουμε θα γίνεται πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με άλλες εταιρίες ταχυμεταφορών, ενώ παράλληλα οι πελάτες σας θα είναι πιο ευχαριστημένοι. Όπως γνωρίζουμε τα προβήματα παράδοσης των παραγγελιών επηρεάζουν όχι μόνο την ικανοποίηση των πελάτών αλλά και τις σχέσεις Ηλεκτρονικού καταστήματος – Eταιρείας Ταχυμεταφορών. Γίνετε μέρος του μεγαλύτερου δικτύου παράδοσης στη χώρα!

Ναι. Εφόσον υποσχόμαστε έγκαιρη παράδοση χωρίς καθυστερήσεις στους πελάτες, με την συνεργασία μας θα επωφεληθείτε από την 24/7 υπηρεσία παράδοσής μας.

Προς το παρόν, ναι. Ωστόσο, υπάρχει πλάνο επέκτασης σε ολόκληρη την Ελλάδα στο άμεσο μέλλον. Συνεργαστείτε μαζί μας και γίνετε μέρος του ταξιδιού Box Now τώρα!

Επικοινώνησε μαζί μας

Mε την υποβολή της φόρμας συναινείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων.