BoxNow

Συχνές Ερωτήσεις

Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε την κάθε απορία! Στείλε μας στο care@boxnow.gr για περισσότερες ερωτήσεις.

Παραδόσεις & Παραλαβές

Το δέμα σου είναι διαθέσιμο για παραλαβή 48 ώρες απο την στιγμή παράδοσης του στο  locker. Μπορείς να επεκτείνεις αυτό το χρόνο για 24 ακόμα ώρες από την σελίδα 'Εντόπισε το δέμα σου' . Αν το δέμα δεν παραληφθεί εντός των 3 ημερών τότε επιστρέφει στο κέντρο διαλογής της BOX NOW. Φροντίζουμε να σου υπενθυμίζουμε την παραλαβή του δέματος σου με μήνυμα στο κινητό σου 1 και 2 ημέρες πριν λήξει αυτή η περίοδος!

Αν επιλέξεις σαν τρόπο παράδοσης την BOX NOW σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα , τότε όταν το δέμα σου φτάσει στο locker σου στέλνουμε μήνυμα στο κινητό σου με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει την θυρίδα του δέματος σου. Πληκτρολογώντας τον κωδικό αυτό στο locker , η πόρτα της θυρίδας ανοίγει και συλλέγεις το δέμα σου! 


Tα BOX NOW locker διαθέτουν τρία διαφορετικά μεγέθη θυρίδων: Mικρή (Υ: 8 cm, Β: 45 cm, Μ: 60 cm), Μεσαία (Υ: 17 cm, Β: 45 cm, Μ: 60 cm), Μεγάλη (Υ: 36 cm, Β: 45 cm, Μ: 60 cm)


Μην ανησυχείς, αυτό συνήθως συμβαίνει όταν το συνεργαζομενο e-shop δεν έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της παραγγελίας σου. Η BOX NOW παραδίδει εντός 24 ωρών από την στιγμή που το e-shop έχει ετοιμάσει την παραγγελία για αποστολή. Μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία του δέματος σου είτε από την σελίδα 'Εντόπισε το δέμα σου!' είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο  care@boxnow.gr ή το +30 211 100 5301 .             

BOX NOW Lockers

Τα ΒΟΧ ΝΟW Lockers λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια μέσω πάνελ που είναι τοποθετημένα στην επιφάνεια τους, για και αυτό δεν απαιτούν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος!

Εάν έχετε έναν ηλιόλουστο χώρο στο εξωτερικό του καταστήματος σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο location@boxnow.gr έτσι ώστε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Κανέ κλικ στο σύνδεσμο που σου στείλαμε μέσω SMS και email για τις λεπτομέρεις της παράδοσης σου. Από εκεί απευθείας θα βρεις την τοποθεσία του BOX NOW Locker που επίλεξες. Μπορείς να στείλεις και να παραλάβεις σχεδόν τα πάντα! Εξαιρούνται απαγορευμένα από τον νόμο αντικείμενα, φρέσκα τρόφιμα και χημικά. 

Για την BOX NOW

Η BOX NOW αποτελεί την εξέλιξη των  εταιρειών παράδοσης δεμάτων. Aξιοποιώντας την καινοτόμο ψηφιακή τεχνολογία προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες προσωποποιημένες υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων μέσω lockers. Με βασικό άξονα της φιλοσοφίας αλλά και της καθημερινής μας λειτουργίας την βιώσιμη, πράσινη ανάπτυξη τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων- BOX NOW Lockers είναι απολύτως αυτόνομα και λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας έναν νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης και αποστολής δεμάτων. Τα BOX NOW lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, εύκολα και απλά.Από τα locker μας μέχρι τις ενδοεταιρικές μας διαδικασίες, προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε πλήρως πράσινοι και βιώσιμοι. Τα BOX NOW Lockers χρησιμοποιούν μόνο ηλιακή ενέργεια για τη λειτουργία τους, γεγονός που μας κάνει να συμβάλλουμε λιγότερο στη ολοένα αυξανόμενη ενεργειακή κρίση. Παράλληλα, το μοντέλο παραδόσεων μας είναι πιο αποτελεσματικό από τις συνηθισμένες υπηρεσίες παράδοσης, καθώς μπορούμε να καλύψουμε μικρότερη απόσταση σε χιλιόμετρα για να παραδώσουμε πολλά δέματα μαζί σε ένα BOX NOW Locker. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουμε τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρησης και κατά συνέπεια και τις εκπομπές άνθρακα.

Άλλες ερωτήσεις

Ναι μπορείς! Είναι μια εύκολη διαδικασία διαθέσιμη σε συνεργαζόμενα e-shops. Συμπληρώνεις την φόρμα επιστροφής μέσω BOX NOW Lockers που θα βρεις στο site του e-shop, λαμβάνεις τον κωδικό που ανοίγει μια θυρίδα τοποθέτησης BOX NOW Locker και τοποθετείς το δέμα σου προς επιστροφή! Έτσι μπορείς να πας σε οποιοδήποτε locker βολεύει το πρόγραμμα σου πανελλαδικά και να αφήσεις τα προϊόντα προς επιστροφή! 

Όχι! Αν δεν νιώθεις άνετα με την πληρωμή πριν την αποστολή των προϊόντων ή του δέματος σου, μπορείς εύκολα να πληρώσεις τα μεταφορικά έξοδα μέσω ενός ηλεκτρονικού συνδέσμου που θα σου στείλουμε την στιγμή που το δέμα σου είναι στο locker και σε περιμένει για παραλαβή! Μπορείς να βρείς αυτήν την υπηρεσία αντικαταβολής μέσω BOX NOW Locker σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα e-shop.