boxnowLogoPopup

Ολα στο χέρι σου

μέσω του BOX NOW App!

BoxNow

Τεχνολογία

Τεχνολογία

e-shop.gr

e-shop.gr
Στο e-shop.gr, στο πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, διαθέτουμε περισσότερα από 250.000 προϊόντα και προσφέρουμε λύσεις για κάθε είδους ανάγκη. Στόχος μας είναι να σου προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές. Την ίδια στιγμή η άμεση εξυπηρέτηση καθ’ όλη την διάρκεια της παραγγελίας, τόσο πριν όσο και μετά την αγορά, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για εμάς.
Τεχνολογία

Public

Public
Η PUBLIC είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 57 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τεχνολογία

Web Supplies

Web Supplies
Το www.websupplies.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των αναλωσίμων, περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδών γραφείου και τεχνολογίας. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα και λύσεις που απευθύνονται σε B2C πελάτες ενώ παράλληλα μπορεί να εξυπηρετήσει πωλήσεις B2B.
Τεχνολογία

Kaizershop.gr

Kaizershop.gr
Όλη η τεχνολογία εδώ! Το kaizershop.gr, από το 2009, δραστηριοποιείται στο χώρο λιανικής πώλησης κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών συσκευών, tablets, laptops, υπολογιστών και ηλεκτρονικών μέσων.
Τεχνολογία

Pinguin.gr

Pinguin.gr
Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία από PC Hardware και απόλαυσε το gaming στα καλύτερα του!
Τεχνολογία

Spaceboy

Spaceboy
Η ανάπτυξη της Spaceboy* βασίζεται στο πάθος για την καινοτομία, την τεχνολογία και το σχεδιασμό. Μπες στη Spaceboy & αγόρασε ποιοτικά αξεσουάρ Spigen!
Τεχνολογία

Gadgetistas

 Gadgetistas
Μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο του λιανεμπορίου και ειδικότερα στον χώρο των αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν νέο χώρο ο οποίος θα φιλοξενεί όχι μόνο όλα τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και θα ακολουθεί τη μόδα της εκάστοτε εποχής, αλλά θα σας εντυπωσιάζει και με την ποικιλία προιόντων και gadget που θα διαθέτει. Ο gadgetistas.com είναι τώρα κοντά σας
Τεχνολογία

ideaHellas

ideaHellas
Κορυφαίο Ελληνικό e-Shop. Ποιότητα Προϊόντων- Χαμηλές Τιμές και Απαράμιλλη Υποστήριξη. Ideahellas με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα και ποιοτικά προϊόντα για όλους και όλες.
Τεχνολογία

Adaptoras

Adaptoras
Βρείτε Αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Γρήγορη και εύκολη αποστολή και παραλαβή στο σπίτι σας με λίγα μόνο click
Τεχνολογία

Oneklik.gr

Oneklik.gr
Εδώ θα βρείτε δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ανακαλύψτε μεγάλη γκάμα προϊόντων από τα καλύτερα brands στο www.oneklik.gr.
Τεχνολογία

THEFIXERS

THEFIXERS
Χάλασε το κινητό σου; Δεν δουλεύει το laptop ή μήπως το tablet «τα έχει παίξει»; Στους THEFIXERS όλα φτιάχνονται, άμεσα, εγγυημένα και σε προσιτές τιμές.
Τεχνολογία

phonegallery store

phonegallery store
Το Phone gallery είναι ένα διαδικτυακό και φυσικό κατάστημα, με προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, αξεσουάρ & GADGETS, με την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση.
Τεχνολογία

Hellas Digital

Hellas Digital
Η εταιρεία Hellas Digital ιδρύθηκε στη Γλυφάδα το 2003, με σκοπό να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο κάποιος σκέφτεται, εργάζεται και ψυχαγωγείται.
Τεχνολογία

Intellihome

Intellihome
Η αγάπη μας για την τεχνολογία, την καινοτομία και την εξέλιξη, μας έκανε να ψάχνουμε λύσεις και ιδέες ώστε να γίνει η καθημερινότητά μας πιο εύκολη, έξυπνη και αποδοτική. Το αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης είναι η δημιουργία αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Τεχνολογία

E-mob.gr

E-mob.gr
Στο e-mob μπορείτε να βρείτε ποικιλία ηλεκτρονικών ειδών όπως θήκες κινητών, tablet, USBs, καλώδια καθώς και πολλά άλλα προϊόντα τεχνολογίας.
Τεχνολογία

drele.com

drele.com
Ξεκινώντας από το 1992, το drele είναι ένα κατάστημα που στόχο έχει να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του, όπως αυτές δημιουργούνται από τη ραγδαία και συνεχή εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας στο χώρο της επικοινωνίας.
Τεχνολογία

Office PC

Office PC
Το officepc.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε το 2016 ενώ η φυσική του παρουσία μετράει πλέον των 33 ετών δίνοντας λύσεις σε θέματα που αφορούν την τεχνολογία. Η βασική δραστηριότητα του officepc.gr είναι η εμπορία Η/Υ, εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων και περιφερειακών, ενώ ιδιαίτερο κεφάλαιο για εμάς είναι και η Ενέργεια (φωτοβολταικά πλαίσια, ρυθμιστές φόρτισης κτλ.
Τεχνολογία

MG Manager

MG Manager
Από το 1992 που ιδρύθηκε η οικογενειακή μας επιχείρηση, πορευόμαστε με έναν στόχο. Να προσφέρουμε την μέγιστη αξία στους πελάτες μας. Η αξία αυτή έρχεται από την απλοποίηση της διαδικασία επιλογής και αγοράς ηλεκτρονικών ειδών και αναλώσιμων και από τις καλύτερες τιμές της αγοράς που προέρχονται από την διαρκή μας έρευνα και συνεργασία με τους κατάλληλους προμηθευτές.
Τεχνολογία

Batteries.gr

Batteries.gr
Το ηλεκτρονικό κατάστημα BATTERIES.GR είναι online από το 2007 και εξειδικεύεται στις μπαταρίες κάθε είδους και για κάθε χρήση, οικιακή ή επαγγελματική. Περισσότεροι από 3000 κωδικοί μπαταρίας βρίσκονται εδώ για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας: για τα μικρά και μεγάλα gadget σας, τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σας, τo laptop, το smartphone, το tablet, την ψηφιακή σας κάμερα κ.ά.